Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

Φίλτρα νερού βρύσης από την Health & Life

Η Health & Life δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην φίλτρανση – επεξεργασία του νερού, εφόσον το νερό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την υγεία μας, ο σημαντικότερος παράγοντας για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.
 
Τα φίλτρα νερού βρύσης Carbon One & Cumax 1 προσφέρουν σε εσάς και στην οικογένειά σας πεντακάθαρο, κρυστάλλινο νερό, σε ασυναγώνιστες τιμές, μειώνοντας αποτελεσματικά τις μολυσματικές ουσίες, όπως ίνες αμιάντου, χλώριο, βαρέα μέταλλα κ.ά, από το πόσιμο νερό για να είναι πιο υγιεινό.
 
Τα φίλτρα νερού Carbon One, Cumax 1 είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς και αμερικάνικους φορείς που τα καθιστούν τα καλύτερα φίλτρα νερού. Σε αυτό συμβάλλουν και όλοι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται. Επιλέξτε Health & Life για να βρείτε μεγάλες προσφορές στο φίλτρο που σας ενδιαφέρει!
 
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, οι διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις μας, η συνεχής υποστήριξη των τεχνικών και του τηλεφωνικού μας κέντρου, η υπενθύμιση της έγκαιρης αλλαγής των ανταλλακτικών σας, η εγγύηση ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ στα προϊόντα μας, είναι οι λόγοι που δικαιολογημένα μας καθιστούν την Νο 1 αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία φίλτρων νερού στον Ελλαδικό χώρο και στην Κύπρο.
 

Φίλτρο Νερού - CUMAX1

 

 

Η Ηealth & Life είναι σε θέση να σας προσφέρει το πιο νέο, σύγχρονο και αποτελεσματικό φίλτρο νερού  νερού CUMAX 1.

To Φίλτρο νερού CUMAX1 είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στις Η.Π.Α κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ελεγμένο σε όλα τα στάδια κατασκευής του, με υλικά εγκεκριμένα από το FDA καταφέρνοντας έτσι το ασφαλέστερο και απόλυτο φιλτράρισμα μέσο ενεργού συμπαγή άνθρακα με ακρίβεια διήθησης 0,5 micron.
 
 

Φίλτρο Νερού - CUMAX1

 

 
 
Το Φίλτρο νερού  CUMAX 1 τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται στην παροχή του κρύου νερού προς την βρύση.
 
 
 
 
 
 
 

Φίλτρο νερού Carbon One

 

 

Τα αποτελεσματικότατα φίλτρα νερού Carbon One & Carbon, εφοδιασμένα  με αμερικάνικο  ανταλλακτικό φίλτρο νερού συμπαγή Ενεργού Φαρμακευτικού Άνθρακα 0,5 micron.

Συνοδευόμενο   με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις , φέρνοντας σας πεντακάθαρο νερό στο ποτήρι σας, απαλλαγμένο από χλώριο, παθογόνους μικροοργανισμού και όλες τις χημικές ενώσεις που εμπεριέχονται μέσα σε αυτό.

 

Φίλτρο Νερού Carbon Inox One

Το φίλτρο νερου Carbon One προστατεύει  από:

  Χλώριο

  Χημικές ενώσεις

  Παθογόνους μικροοργανισμού

  Ίνες αμιάντου

  Χώματα

  Φυτοφάρμακα

  Βακτηρίδια

  Βαρέα μέταλλα

   

   

   

   

">

Περισσότερα ...

Επαγγελματικό Φίλτρο Νερού PCC

Η μακροχρόνια παρουσία της H&L στον χώρο του φιλτραρισμένου νερού (καφετέριες, εστιατόρια, εταιρίες, νοσοκομεία, γυμναστήρια κ.α), οι διαρκείς μελέτες και έρευνες στις ιδιότητες του νερού, οι επαφές με τα πιο σύγχρονα εργοστάσια κατασκευής φίλτρων στον κόσμο, δίνουν την σφραγίδα της ποιότητας για το νερό που πρέπει να προσφέρει η εκάστοτε επιχείρηση εστίασης.

Επαγγελματικό Φίλτρο Νερού PCC

Tο pcc1  αποτελείται  :

 • σύστημα επεξεργασίας - καθαρισμου νερού PCC1
 • κάνουλα άντλησης φιλτραρισμένου νερού
 • συστήματα επεξεργασίας νερού αποσκληρυντές–αφαλατωτές-οσμώσεις *(προαιρετικά)
 • επαναγεμιζόμενες - eco - γυάλινες φιάλες,με εκτύπωση της επωνυμίας
  –λογοτύπου της επιχείρησης
 • διάφοροι τύποι και μεγέθη  φιαλών
 • μελέτη χώρου και εγκατάσταση συστήματος καθαρισμού νερού
 • εκτίμηση- μέτρηση ποιότητας νερού  του δικτύου

 

Επαγγελματικό Φίλτρο Νερού PCC

Περισσότερα ...

Ατομικό φίλτρο νερού Individual

Ατομικό φίλτρο νερού Individual Ασημί

 
 
Για να πίνετε πεντακάθαρο νερό όπου και αν είστε!
 
 
Με την απόκτηση ενός IDIVIDUAL bottle-filter :
α) προστατεύετε τον οργανισμό σας, δίνοντας του πεντακάθαρο νερό απαλλαγμένο από χημικά, ενώσεις, χλώριο, βαρέα μέταλλα κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
β) προστατεύετε το περιβάλλον γλυτώνοντας το από το πλαστικό που θα επιβαρύνονταν αν αγοράζετε εμφιαλωμένο νερό(η συμβολή των πλαστικών μπουκαλιών των εμφιαλωμένων νερών στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη είναι τεράστια)
 
 
 
 

Υψηλή τεχνογνωσία & εξοπλισμός

Επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού Νερού

Υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, εξειδικευμένοι συνεργάτες και αρτιότητα παροχής υπηρεσιών, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να επεξεργαστούμε νερό οποιασδήποτε ποιότητας και περιοχής, εφ όσον προηγηθούν οι αντίστοιχες μελέτες- μετρήσεις.  

 

Επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού Νερού

 

 

Διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα, για οτιδήποτε χρειάζεται, καταφέρνουμε την βελτιστοποίηση
του επιβαρυμένου -ακατάλληλου νερού παρουσιάζοντας με τις ανάλογες μετρήσεις - αναλύσεις την παρέμβαση μας στο νερό και τα αποτελέσματα αυτής.  

 

 

 

Περισσότερα ...

ΨΥΚΤHΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ CC2

Βάλτε φίλτρο στην ζωή σας !ΨΥΚΤHΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ 3 ΒΡΥΣΑΚΙΑ

 

 

O Οικονομικότερος και κομψότερος θερμοψύκτης νερού βρύσης της αγοράς, με παροχή και σύνδεση στο δίκτυο και Αμερικάνικα φίλτρα νερού.

Απόδοση: Φιλτραρισμένο νερό - ΖεστόΠαγωμένο με ρύθμιση και θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα ...