Οικιακό Φίλτρο Νερού

Ένα οικιακό φίλτρο νερού για κάθε Ελληνικό σπίτι.

Αυτό αποτελεί για μας προτεραιότητα.

Σε πολλά σημεία της ιστοσελίδας μας θα δείτε τη σπουδαιότητα του νερού για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και τα προβλήματα που συναντάμε σχετικά με το νερό σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Με τα οικιακά φίλτρα νερού, τα πλεονεκτήματα που έτσι κι αλλιώς δίνει το νερό στο σώμα είναι περισσότερα, αφού το φιλτραρισμένο νερό είναι απαλλαγμένο από κάθε παράσιτα, βακτήρια και συγκεκριμένα βαρέα μέταλλα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους εδώ και πολλά χρόνια η Health & Life προσφέρει στο σπίτι του κάθε ένα και κάθε μίας από εσάς μια πλήρη γκάμα από οικιακά φίλτρα νερού για να καλύψει την κάθε σας ανάγκη. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου, άνω πάγκου και τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, τα οποία προσφέρουν μία ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού στο πόσιμο νερό βρύσης ειδικά στις περιοχές με υψηλή συγκέντρωση αλάτων όπως οι νησιωτικές και οι παράκτιες.

Κάθε οικιακό φίλτρο νερού που σας προσφέρουμε όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, αποτελείται από υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού υλικά, με φίλτρα ελεγμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμύς, όπως NSF και FDA. Όλα τα οικιακά φίλτρα είναι κατάλληλα για μικρά και μεγάλα νοικοκυριά αλλά και περιορισμένους χώρους.

Η εταιρεία μας παρέχει εγγυήσεις και είναι δίπλα σας για τεχνική υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα οικιακά φίλτρα νερού και φίλτρα νερού βρύσης που σας προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές, είναι:

Φίλτρο Νερού CUMAX 1
Made in the USAΗ Ηealth & Life είναι σε θέση να σας προσφέρει το πιο νέο, σύγχρονο και αποτελεσματικό φίλτρο νερού νερού CUMAX 1.

To Φίλτρο νερού CUMAX1 είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στις Η.Π.Α κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ελεγμένο σε όλα τα στάδια κατασκευής του, με υλικά εγκεκριμένα από το FDA και τον NSF καταφέρνοντας έτσι το ασφαλέστερο και απόλυτο φιλτράρισμα μέσο ενεργού συμπαγή άνθρακα με ακρίβεια διήθησης 0,5 micron

Το Φίλτρο νερού CUMAX 1 τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται στην παροχή του κρύου νερού προς την βρύση.
Φίλτρο νερού
Φίλτρο νερού Carbon One,το μόνο με ανταλλακτικό φίλτρου 0,5Μ φτιαγμένο στη Αμερική και πιστοποίηση για τα υλικά του ανταλλακτικού φίλτρου νερού από τον NSF (42 / 53 materials). Φίλτρο νερού από φαρμακευτικό ενεργό άνθρακα που απαλλάσσει το νερό σας από όλες τις βλαβερές ουσίες που μπορεί να περιέχει. Ένα φίλτρο Νερού για την υγεία τη δική σας και αυτών που αγαπάτε.
Φίλτρο Νερού CARBON ΙΙ
Μέγιστη πίεση λειτουργίας 8.6 bar,
θερμοκρασία από 3-38 C.
Τοποθετείτε επάνω στον πάγκο της κουζίνας δίπλα από την βρύση.
Η σύνδεση του είναι εύκολη και απαιτεί λίγα λεπτά.
Ανοξείδωτο μέταλλο (ss 304) με εγγύηση εφόρου ζωής, μοναδικό design και αποτελεσματικότατο φιλτράρισμα είναι τα χαρακτηριστικά του CARBON II που συντελούν στο να συγκαταλέγεται στα κορυφαία συστήματα καθαρισμού νερού παγκοσμίως.
Δύο στάδια φιλτραρίσματος, στο πρώτο από κεραμικό φίλτρο 0,9 μ και στο δεύτερο από φίλτρο ενεργού φυτικού συμπαγή άνθρακα από κέλυφος καρύδας 0,5 M κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, με πιστοποιήσεις από τον NSF για τα υλικά κατασκεύης, ΜΕ ΔΟΚΙΜΈΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΠEΝΑΚΕΙΟ, FOOD ALLERGENS LABORATORY.
Φίλτρο Νερού CARBON ΙΙΙ
Μέγιστη πίεση λειτουργίας 8.6bar,
θερμοκρασία από 3-38C
Τοποθετείτε επάνω στον πάγκο της κουζίνας δίπλα από την βρύση.
Η σύνδεση του είναι εύκολη και απαιτεί λίγα λεπτά.
Ανοξείδωτο μέταλλο (ss 304) με εγγύηση εφόρου ζωής, μοναδικό design και αποτελεσματικότατο φιλτράρισμα είναι τα χαρακτηριστικά του CARBON IIΙ που συντελούν στο να συγκαταλέγεται στα κορυφαία συστήματα καθαρισμού νερού παγκοσμίως.
Τρία στάδια φιλτραρίσματος, στο πρώτο από ειδικό φίλτρο για χώματα πέτρες αιωρούμενα σωματίδια,στο δεύτερο κεραμικό φίλτρο 0,9 μ και στο τρίτο από φίλτρο ενεργού φυτικού συμπαγή άνθρακα από κέλυφος καρύδας 0,5 M κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, με πιστοποιήσεις από τον NSF και το FDA για τα υλικά κατασκευής, ΜΕ ΔΟΚΙΜΈΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΠEΝΑΚΕΙΟ, FOOD ALLERGENS LABORATORY.
Φίλτρο νερου Shower Filter HL
 Όταν επιλέγουμε κάποιο φίλτρο νερού για το σπίτι μας, συνήθως δίνουμε βάρος σε συσκευές που σχετίζονται με το πόσιμο νερό και ξεχνάμε οτιδήποτε άλλο. Ένα φίλτρο νερού ντους είναι εξίσου σημαντικό με ένα φίλτρο βρύσης. Κάθε μέρα, κάνουμε ντους σε νερό μολυσμένο με τις εκατοντάδες διαφορετικών ρύπων.Κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο με χλωριωμένο νερό, στην ουσία εκθέτουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας σε μεγάλες ποσότητες αραιωμένου διαλύματος χλωρίου. Για αυτό ευθύνονται οι υψηλές συγκεντρώσεις THM,s (τριχλωρομεθάνες) που έχουν συνδεθεί με τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες, μετά από μακροχρόνια χρήση - έκθεση.Ιδιαίτερα με το ζεστό νερό, το χλώριο εξατμίζεται και σε μορφή αερίου (χλωροφόρμιο) το αναπνέουμε και απορροφάτε γρήγορα από το σώμα μας, μέσα από τους ανοικτούς πόρους του δέρματος.Το χλώριο...
Φίλτρο Νερού κάτω πάγκου UC1
Το φίλτρο νερού αυτό τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται στην παροχή του νερού προς την βρύση, που φέρνει κρύο νερό.  Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να έχουμε φιλτραρισμένο πεντακάθαρο νερό στην βρύση μας απευθείας ή σε ένα βρυσάκι μόνο για φιλτραρισμένο νερό που μπορούμε να τοποθετήσουμε στον πάγκο της κουζίνας.
Το απόλυτο σύστημα καθαρισμού νερού της H&L. Αποτελείται από διπλή (δίστηλη) ανοξείδωτη συσκευή καθαρισμού νερού (stainless steal304) με βάση από ειδικό πλαστικό, με 2 φίλτρα νερού σε σειρά που φέρνουν καταπληκτικό αποτέλεσμα, όσο αφορά την ποιότητα του νερού αλλά και την δυνατότητα φιλτραρίσματος μεγάλων ποσοτήτων νερού. 
Φίλτρο Νερού κάτω πάγκου UC3
Μέγιστη πίεση λειτουργίας 8.6bar,
θερμοκρασία απο 3-38 C
Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται απευθείας στην βρύση.
Ανοξείδωτο μέταλλο (ss 304) με εγγύηση εφόρου ζωής και αποτελεσματικότατο φιλτράρισμα είναι τα χαρακτηριστικά του UC IIΙ που συντελούν στο να συγκαταλέγεται στα κορυφαία συστήματα καθαρισμού νερού παγκοσμίως.
Τρία στάδια φιλτραρίσματος,
στο πρώτο από ειδικό φίλτρο για χώματα πέτρες αιωρούμενα σωματίδια,
στο δεύτερο κεραμικό φίλτρο 0,9 μ και στο τρίτο από φίλτρο ενεργού φυτικού συμπαγή άνθρακα από κέλυφος καρύδας 0,5 M κατασκευασμένο στις ΗΠΑ,
με πιστοποιήσεις από τον NSF, ΜΕ ΔΟΚΙΜΈΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΠEΝΑΚΕΙΟ, FOOD ALLERGENS LABORATORY.
Μονάδα αντίστροφης όσμωσης 4 σταδίων και προσθήκη  λάμπας αποστείρωσης  UV
Μονάδα αντίστροφης όσμωσης 4 σταδίων και προσθήκη λάμπας αποστείρωσης UV.

Περιλαμβάνει :
φίλτρο αιωρημάτων 5μ,
φίλτρο συμπιεσμένου ενεργού άνθρακα carbon block,
φίλτρο αιωρημάτων 1μ,
μεμβράνη film tech 50 GPD,
φίλτρο γραμμής ενεργού φυτικού άνθρακα GS-10 RO POST CARBON,
λάμπα UV,
δοχείο,
βρυσάκι,
κλειδί,
σωληνάκι και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.
Μονάδα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων
Μονάδα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων.

Περιλαμβάνει :
φίλτρο αιωρημάτων 5μ,
φίλτρο συμπιεσμένου ενεργού άνθρακα carbon block,
φίλτρο αιωρημάτων 1μ,
μεμβράνη film tech 50 GPD,
φίλτρο γραμμής ενεργού φυτικού άνθρακα GS-10 RO POST CARBON,
δοχείο,
βρυσάκι,
κλειδί,
σωληνάκι και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης.


​Παρέχει απόλυτα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χλώριο, δυσάρεστη οσμή κ γεύση, συγκεντρώσεις αλάτων, βαρέα μέταλλα, επιβλαβής χημικές ενώσεις, νιτρικά, φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα, ζιζανιοκτόνα VOCS, μικροοργανισμούς κλπ.

Σελίδες