Φίλτρο νερού μπάνιου - SHOWER FILTER H&L

 

Όταν επιλέγουμε κάποιο φίλτρο νερού για το σπίτι μας, συνήθως δίνουμε βάρος σε συσκευές που σχετίζονται με το πόσιμο νερό και ξεχνάμε οτιδήποτε άλλο. Ένα φίλτρο νερού ντους είναι εξίσου σημαντικό με ένα φίλτρο βρύσης. Κάθε μέρα, κάνουμε ντους σε νερό μολυσμένο με τις εκατοντάδες διαφορετικών ρύπων.

Κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο με χλωριωμένο νερό, στην ουσία εκθέτουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας σε μεγάλες ποσότητες αραιωμένου διαλύματος χλωρίου. Για αυτό ευθύνονται οι υψηλές συγκεντρώσεις THM,s (τριχλωρομεθάνες) που έχουν συνδεθεί με τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες, μετά από μακροχρόνια χρήση - έκθεση.

Ιδιαίτερα με το ζεστό νερό, το χλώριο εξατμίζεται και σε μορφή αερίου (χλωροφόρμιο) το αναπνέουμε και απορροφάτε γρήγορα από το σώμα μας, μέσα από τους ανοικτούς πόρους του δέρματος.

Το χλώριο επίσης βλάπτει το δέρμα και τα μαλλιά, καταστρέφοντας τα φυσικά έλαια (βιταμίνες και πρωτεΐνες) που παράγει ο οργανισμός σαν άμυνα, με αποτέλεσμα το δέρμα να ξεραίνεται, τα μαλλιά να αδυνατίζουν, να χάνουν την λάμψη και το χρώμα τους και τέλος να πέφτουν.

To H & L Shower Filter, αφαιρεί αποτελεσματικά το ελεύθερο χλώριο και τις χλωραμίνες, τις μυρωδιές, τις διάφορες χημικές προσμείξεις, τoν αμίαντο, τoν μόλυβδο, τη σκουριά και όλα τα αιωρούμενα σωματίδια.

To H&L Shower Filter εγγυάται 100% ένα ασφαλές και υγιεινό μπάνιο.

Οφέλη από τη χρήση του SPA Shower filter

  • Shower Filter H&LΑποτρέπει την πιτυρίδα που προκαλείται από το χλώριο, και απαλλάσσει το δέρμα και το κεφάλι απο την ξηρότητα.
  • Προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά.
  • Βελτιώνει της καταστάσεις ξηρότητας, ερεθισμού και κνησμού του δέρματος.
  • Κάνει τα μαλλιά πιο υγιή, πιο απαλά και διευκολύνει το φορμάρισμά τους.
  • Αφήνει την επιδερμίδα λεία, με μια αίσθηση νεότητας και υγείας.
  • Κατάλληλο για ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε βρέφη.
  • Το νερό που φιλτράρει είναι κατάλληλο για ενυδρεία ψαριών – προστατεύει το δέρμα και το τρίχωμα των κατοικίδιων από το χλώριο και τις χλωραμίνες του νερού της βρύσης. μετατρέποντας το δέρμα και τα μαλλιά σε απαλά και μεταξένια.

 

Οι πιο επικίνδυνες προσμείξεις στις περισσότερες περιπτώσεις νερού βρύσης είναι το χλώριο και η χλωραμίνη. Και οι δύο αυτές ουσίες εξατμίζονται στις θερμοκρασίες ενός ζεστού ντους, και μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από το δέρμα. Η κατάποση του χλωρίου έχει συνδεθεί με πολλά θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων εκτός άλλων , της ξηροδερμίας και του άσθματος.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι επαγγελματίες γιατροί υποστηρίζουν ότι το να κάνεις ντους με νερό μολυσμένο με χλώριο είναι το ίδιο αρνητικό με το να το πίνεις.

Επιπλέον, μπορεί το νερό αυτό να έχει συχνά μια περίεργη οσμή. Αν συνειδητά αποφεύγετε να πίνετε νερό της βρύσης σας χωρίς να έχετε ακόμα εγκαταστήσει ένα φίλτρο νερού , τότε θα πρέπει σίγουρα να προβείτε και σε αυτήν την ενέργεια δλδ να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο νερού ντουζ για να αποφευχθεί η απορρόφηση των προαναφερθέντων ουσιών από στο δέρμα σας ή την αναπνοή σας.

 

ΤΙΜΗ ΦΙΛΤΡΟΥ  από € 60   € 46.

 

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:  αντικαταβολή - πιστωτική κάρτα - τραπεζική κατάθεση

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: τηλεφωνική παραγγελία (210-5053257 & 210-5066489)

                                         ηλεκτρονική παραγγελία

 

 Δημιουργία παραγγελίας - Επικοινωνία 

 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

To KDF αφαιρεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά το χλώριο σε θερμοκρασίες ιδιαίτερα υψηλές ενώ ο άνθρακας αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο και πολλές άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εν ολίγοις, η KDF οξειδοαναγωγική διαδικασία λειτουργεί με την ανταλλαγή ηλεκτρονίων με ρύπους. Αυτό το «δούναι και λαβείν» των ηλεκτρονίων μετατρέπει πολλούς ρύπους σε αβλαβή στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αντίδρασης, τα ηλεκτρόνια μεταφέρονται μεταξύ των μορίων, και δημιουργούνται νέες ενώσεις. Μερικoι επιβλαβείς ρύποι εχουν μετατραπεί σε αβλαβή συστατικά. Ελεύθερου χλωρίου, για παράδειγμα, έχει αλλάξει σε καλοήθη, υδατο-διαλυτό άλας χλωριδίου, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται ακίνδυνα μέσω της παροχής νερού.

Πολλά βαρέα μέταλλα, όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και άλλων, αντιδρούν και δεσμό με την επιφάνεια του μέσου της KDF έτσι να απομακρυνθεί αποτελεσματικά από την παροχή νερού.

Τα φίλτρα KDF χρησιμοποιείται πιο συχνά σε συνδυασμό με ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Μπορούν παρατείνουν τη διάρκεια ζωής και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των φίλτρων άνθρακα μειώνοντας χλωρίου συσσώρευση.

 

KDF χαλκού-ψευδαργύρου Media