Φίλτρο Νερού CARBON

Σας Παρουσιάζουμε το Φίλτρο Νερού CARBON


 

Είναι αναμφίβολο γεγονός πλέον η κακή ποιότητα νερού που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα την συνεχή καταπόνηση του οργανισμού μας από αυτό.

 

Η αναπόφευκτη και διαρκής κατανάλωση νερού, όχι μόνο πίνοντάς το, αλλά και μαγειρεύοντας το φαγητό μας, πλένοντας τα λαχανικά μας έχει ως αποτέλεσμα την συμβολή του νερού, σε μια σειρά σοβαρών παθήσεων, νεφρικών, καρδιοαγγειακών, δερματικών, υπογεννητικότητας, επάρατης νόσου και άλλων πολλών.

Κι έτσι ο οργανισμός μας μαζί με το νερό καταναλώνει και ό,τι το έχει ήδη προσβάλλει, όπως μικρόβια, χλώριο, χώματα, ίνες αμιάντου από τις σωληνώσεις, φυτοφάρμακα, χημικές ενώσεις και άλλα πολλά βλαβερά συστατικά.

 

Σύστημα Καθαρισμού Νερού CARBON

 

Η HEALTH & LIFE είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει λύση στο καθημερινό αυτό πρόβλημα, που δυστυχώς προσπερνάμε και αφήνουμε άλυτο μη δίνοντας την απαραίτητη βαρύτητα, είτε επειδή μένουμε αδιάφοροι είτε επειδή δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε πιθανότατα για οικονομικούς λόγους, φέρνοντας πεντακάθαρο νερό στο ποτήρι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Το Φίλτρο νερού CARBON είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας πλαστικό, δίνοντας του έτσι μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

  • μακροχρόνια ανθεκτική χρήση,
  • αναλλοίωτη ποιότητα του νερού που περνά από αυτό,
  • όμορφη σχεδίαση και χρώμα που αναμφίβολα του δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεται αρμονικά σε οποιονδήποτε χώρο τοποθετηθεί.

 

 

Το ανταλλακτικό φίλτρο που χρησιμοποιεί (και έχει ιδιαίτερη σημασία) είναι κατασκευασμένο στις Η.Π.Α. , βρίσκεται στην κορυφαία θέση αναγνωρισμένων φίλτρων της παγκόσμιας κλίμακας, έχει ακρίβεια διήθησης 0,5 micron,συνοδευόμενο με πιστοποιήσεις από το NSF και FDA και έχουν πραγματοποιηθεί αναλύσεις και δοκιμές από το πανεπιστήμιο Πατρών ,από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό κέντρο και από το Food Allergens Laboratory.

(Δείτε περισσότερα –φιλτράρισμα ανταλλακτικών H & L )

(Πατήστε τον από πάνω σύνδεσμο)

Μέγιστη προστασία λοιπόν, από τα δηλητήρια που προαναφέραμε,

  • βαρέα μέταλλα,
  • φυτοφάρμακα,
  • χημικά, χλώριο,
  • κύστες,
  • μικροβιακό φορτίο,
  • χώματα, θολότητα,
  • ίνες αμιάντου άσχημη οσμή και γεύση.

Η τοποθέτηση του είναι εύκολη και απλή ,με δυνατότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε βρύση

Σε λίγα λεπτά.

Το ίδιο εύκολη είναι και αλλαγή του ανταλλακτικού φίλτρου, η οποία πραγματοποιείται κάθε 10.000lt νερού ή μια φορά τον χρόνο (maximum).

Καθαρό κρυστάλλινο νερό λοιπόν από το σύστημα καθαρισμού νερού CARBON της Health & Life, γιατί η υγεία είναι πολύτιμη…

Δημιουργία παραγγελίας - Επικοινωνία

 

Φίλτρο Νερού Carbon, Πιστοποιήσεις

 

Οδηγίες Χρήσης Φίλτρου Νερού