Φιλτράρισμα ανταλλακτικών H&L

 

Ένα φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα έχει σχεδιαστεί για την αφαίρεση του χλωρίου και όχι μόνο από το πόσιμο νερό μας, που είναι πολύ πιο σημαντικό από ό, τι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει. Πολλοί επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα πιστεύουν ότι η αλματώδης αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου κατά τον τελευταίο αιώνα οφείλεται κυρίως στην κατάποση χλώριου.

Carbon One Εκτός όμως από το χλώριο αφαιρούν πολύ περισσότερες χημικές μολύνσεις από το πόσιμο νερό σας, και όχι απλά το χλώριο. Αυτό φυσικά είναι καλό γιατί εκτός από χλώριο έχουν εντοπιστεί 2.100 άλλοι παράγοντες που είναι ικανοί να προκαλέσουν καρκίνο και οι οποίοι βρίσκονται στον νερό της βρύσης.

Όπως το λέει και το όνομα τους το κύριο συστατικό τους είναι μια στρώση άνθρακα. Ο άνθρακας, έχοντας θετικό φορτίο δρα ως ένα πολύ ισχυρό απορροφητικό.Η στρώση λοιπόν του άνθρακα το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το φίλτρο νερού, έχει εκατομμύρια μικροσκοπικές πόρους, συνήθως αόρατους στο μάτι, και μπορούν να απορροφήσουν χιλιάδες ρύπους του νερού οι οποίοι προσκολλούν επάνω στους κόκκους άνθρακα αφήνοντας το υπόλοιπο νερό να περάσει καθαρό πλέον από το φίλτρο.Εικόνα μικροσκοπίουΟ λόγος για τον οποίο ένα φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα είναι απαραίτητο για το σπίτι είναι ότι οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιούνται από τα δίκτυα ύδρευσης πριν «στείλουν» το νερό στο σπίτι μας, είναι τόσο παλαιές και ξεπερασμένες που δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να καταστίσουν ικανή την εξάλειψη όλων των τοξίνων από το πόσιμο νερό μας πριν αυτό καταναλωθεί από μας.

Η πιθανότητα των εν λόγω εγκαταστάσεων επεξεργασίας να συγχρονιστούν , ούτως ώστε να είναι σε θέση να καθαρίσουν αποτελεσματικά το νερό μας είναι εξαιρετικά χαμηλή, κυρίως στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. Έτσι τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι μόνο η απάντησή στο πως θα καταφέρουμε να καθαρίσουμε το νερό.

 

Διάγραμμα ΕσωτερικούΗ H&L είναι σε θέση να σας προσφέρει το φίλτρο νερού Carbon One, εφοδιασμένο ίσως με πιο εξελιγμένο τεχνολογικά ανταλλακτικό φίλτρο νερού, ενεργού συμπαγή φαρμακευτικού άνθρακα 0.5 MICRON, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα φιλτραρίσματος. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις από το NSF και NSI για τα υλικά κατασκεύης  .

 

Το φίλτρο νερού συναινεί στα κριτήρια  που αφορούν την απομάκρυνση της θολότητας, όλων των κυστών συμπεριλαμβανομένων των κρυπτοσποριδίων, Gardia, entomoeba και τοξόπλασμα.

 

Είναι σχεδιασμένο να υπερβαίνει ακόμα και τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές  σχετικά με την απομάκρυνση του χλωρίου και των άλλων ρύπων.

 

Η εξώθηση μέσω φίλτρου άνθρακα, αποδίδει το πιο αποτελεσματικό φιλτράρισμα, με αποτέλεσμα την προσρόφηση και των σωματιδίων αλλά και των διαλυμένων οργανικών και ανόργανων ακαθαρσιών.


Επίσης είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση  χλωρίου,  πτητικών   οργανικών ουσιών, χλωριωμένων υδρογονανθράκων και άλλων ρυπαντικών ουσιών.

 

Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του είναι η μηδενική απελευθέρωση προστίμων άνθρακα (κομματάκια άνθρακα) κατά την εκκίνηση ή όταν είναι σε λειτουργία.Μηδενική απελευθέρωση προστίμων άνθρακα

 

Το φιλτρο είναι εξαιρετικά ομοιόμορφο, ισχυρά πορώδη, διαπερατό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

 

Η ροή του φίλτρου νερού με ακτινική (απ’ έξω προς τα μέσα) κατεύθυνση, παρέχει αυξημένη χωρητικότητα για κατακράτηση ακαθαρσιών (βρωμιάς) και χαμηλή πτώση πίεσης, φροντίζοντας να μην δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

 • 0,5 Μ

 • Ονομαστική Ροή 0,75 GPM

 • Κατασκευάζεται με υλικά συμβατά από το FDA

 • Δεν απελευθερώνει πρόστιμα άνθρακα (κομματάκια)

 • Προστατεύει αποτελεσματικά κύστες όπως giardiasis, lambila, e colin και cruptosporidiom

 • Υψηλή προστασία VOC (βακτηριδίων και παθογόνων οργανισμών)

 • Προστασία τοξικών χημικών κι φυτοφαρμάκων

 • Προστατεύει απο χλώριο

 • Προστατεύει απο χλωροφορμίου

 • Προστατεύει απο σωματίδια

 • NSF 42/53 materials 

Carbon One


Φίλτρο Νερού Κατασκευασμένο στην ΑμερικήThe replacement filter is made in USA.

 

 

*Διάρκεια Ικανότητας Φιλτραρίσματος για: 10.000 lt νερού ή ενός έτους, όποιο έρθει πρώτο.

 

*Σε εξαιρετικές περιπτώσεις κακίστης ποιότητας νερού, η μείωση ροής του φίλτρου και η αλλοίωση της γεύσης, συνιστούν πρόωρη αλλαγή.

 

 

        

Πιστοποιήσεις:

Δοκιμές:

Standard 42 &53Πανεπιστήμιο Πατρών, Μπενάκειο
       

Πανεπιστήμιο Πατρών, Μπενάκειο


        

 

 

Ύδωρ, Το Υπέρτατο Αγαθό!!