ΨΥΚΤΗΣ TITAN 3 ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ & ΟΖΟΝ

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ MADE IN U.S.A

ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ & ΟΡΟΥΣ

MΕ 3 ΣΤΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ-ULTRAMICROFILTRATION & OZON O3
Το μοντέλο ΤΙΤΑΝ 3 είναι ένα κορυφαίο αντιβακτηριοστατικό σύστημα τριών επιπέδων φιλτραρίσματος νερού, σχεδιασμένο να αφαιρεί οργανικές κι ανόργανες εστίες μολύνσεως. Απομακρύνει από το νερό τα στοιχεία ΜΟΛΥΒΔΟΥ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΧΛΩΡΙΟΥ, ΤΗΜ S, PCB S, καθώς και την ΑΣΧΗΜΗ ΓΕΥΣΗ και την ΔΥΣΟΣΜΙΑ. Ελέγχοντας την ποσότητα νερού για την έγκαιρη αλλαγή των φίλτρων ανάλογα με τη χρήση που γίνεται στο χώρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΨΥΚΤΩΝ

 

ΨΥΚΤΗΣ TITAN 3 ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ & ΟΖΟΝ

 

 

 

  1. Καταστρέφει μικροβιολογικό φορτίο και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων εντός του ψύκτη. Το όζον κυκλοφορεί μαζί με το νερό.
  2. Δεν έρχονται σε επαφή με τη βρύση του ψύκτη τα χέρια ή το ποτήρι του χρήστη.
  3. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ εξαλείφει την περίπτωση δημιουργίας μικροβίων μέσα στη δεξαμενή.
  4. Προγραμματισμός μέσω του πίνακα ελέγχου ρυθμίζοντας τις παραμέτρους ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας, βελτιώνοντας την απόδοση του ψύκτη.
  5. Διπλό μπουτόν στο ζεστό νερό για ασφάλεια για τα παιδιά.
  6. Ένδειξη αλλαγής των φίλτρων ανάλογα με τη χρήση.

 

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ & ΜΑΥΡΟ

 

 

 

 

 

 

Ζητήστε Προσφορά

Η Λύση...

 

1o Στάδιο 
Προφίλτρανση με 5 microns. 
Αυτό το φίλτρο παρακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια και επιπλέον προστατεύει το φίλτρο του άνθρακα από χώμα, σκουριά, θολότητα κ.λ.π.

2ο & 3o Στάδιο 
Προφίλτρανση με άνθρακα. 
Το νερό φιλτράρεται μέσα από το φίλτρο του άνθρακα και καθαρίζεται από το χλώριο και τις βλαβερές ουσίες. Στο στάδιο αυτό ήδη το νερό έχει μία υψηλή ποιότητα χωρίς οσμές , χλώριο , χημικές ενώσεις κ.λ.π. 

4ο Στάδιο 
Ultramicrofiltration. 
Αφού το νερό έχει περάσει από τα στάδια της προφίλτρανσης και του άνθρακα, το νερό φιλτράρεται από μία μεμβράνη που ονομάζεται ultamicrofiltration. 
Το μικροσκοπικό πορώδες του 0,01 micron πάνω στην επιφάνεια της μεμβράνης λειτουργεί επιλεκτικά και αφαιρεί εντελώς τις μολυσμένες ουσίες όπως μικρόβια, ιούς και βακτηρίδια. Αυτό δίνει στον καταναλωτή μία εγγύηση υψηλής ασφάλειας.

5ο Στάδιο 
Αποστείρωση με ενεργό οξυγόνο Ο3 ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ποσότητα με δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας.
Έχοντας πάντα νερό ασφαλές ακόμα και όταν το νερό δεν χλωριώνεται από το εκάστοτε Δήμο. Παρέχοντας πάντα καθαρό και κρυστάλλινο νερό.

 

Ζητήστε Προσφορά