Τι είναι τα αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα κεντρικής παροχής και τι οι αποσκληρυντές νερού

Posted by digitaladmin 29/04/2020 0 Σχόλια Φιλτράρισμα,Νερό & Υγεία,

Τα αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα νερού και οι αποσκληρυντές νερού είναι προϊόντα που βοηθούν στην ολοκληρωμένη φίλτρανση του νερού και στην αφαλάτωσή του.

 

Ποιος είναι ο ρόλος τους;

 

Τα φίλτρα αυτά τοποθετούνται στην κεντρική παροχή του δικτύου και η λειτουργία τους σχετίζεται άμεσα με την καθαρότητα του νερού, το οποίο φιλτράρεται από τα σωματίδια,  όπως άμμος, σκουριά, πετραδάκια και περνάει στο ποτήρι καθαρό. Τα αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα έχουν και το πλεονέκτημα ότι προστατεύουν επαρκώς τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

 

Ο καθαρισμός βασίζεται στην αναστροφή της ροής του νερού και διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί.

 

Πλεονεκτήματα από το αυτοκαθαριζόμενο φιλτράρισμα του νερού

 

  • Ο καθαρισμός του φίλτρου πραγματοποιείται χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε την παροχή του νερού
  • Μπορείτε να καταλάβετε εύκολα πότε χρειάζεται καθαρισμός από το διάφανο περίβλημα
  • Το φίλτρο έχει ενσωματωμένη μία ειδική σίτα που προφυλάσσει από τα μικρόβια
  • Η ποιότητά του είναι πιστοποιημένη και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής

 

Αποσκληρυντές νερού

 

Οι αποσκληρυντές είναι ιδανικοί για τις περιοχές που έχουν πολλά άλατα όπως τα νησιά. Ο ρόλος τους είναι να μειώσουν την σκληρότητα του νερού μέσω της ρητίνης. Η ρητίνη είναι η δραστική ουσία που προκαλεί ιόντα νατρίου και καλίου. Μόλις η δράση της παρέλθει, το σύστημα του αποσκληρυντή καθαρίζεται με χλωριούχο νάτριο (μία διαδικασία που ονομάζεται αναγέννηση) και μπορεί να προγραμματιστεί ηλεκτρονικά συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

 

Τα άλατα που επικρατούν σε κάποιες περιοχές μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη ζημιά στις σωληνώσεις, γεγονός που μπορεί να σας βάλει σε πολλά έξοδα. Πλέον οι αποσκληρυντές είναι νέας γενιάς, έρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού και δεν χρειάζονται ρεύμα.

 

Προστατέψτε το νερό που πίνετε στον επαγγελματικό σας χώρο και το σπίτι σας με ειδικούς εξειδικευμένους μηχανισμούς που θα κάνουν τα φίλτρα νερού που χρησιμοποιείτε μοναδικά σε ποιότητα και το νερό απαλλαγμένο από τα άλατα και τις ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία σας!

Αφήστε σχόλιο

Επικοινωνήστε μαζί μας!
X

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλέστε μας τώρα στο:
210 5053 257 210 5066 489

Μάρκου Μπότσαρη 77, Πετρούπολη - 13231