Προσφέρετε στους πελάτες και τους συνεργάτες σας πεντακάθαρο νερό με ψύκτες νερού Δευκαλίων

Posted by digitaladmin 29/04/2020 0 Σχόλια Φιλτράρισμα,Νερό & Υγεία,

Η εταιρεία Health & Life εμπορεύεται εδώ και χρόνια ψύκτες και επαγγελματικά φίλτρα νερού συνεργαζόμενη με τους καλύτερους προμηθευτές από όλες τις μεριές της γης. Αναλαμβάνει λοιπόν για όλες τις επιχειρήσεις να εγκαταστήσει ψύκτες νερού με ενσωματωμένα φίλτρα και παροχή απεριόριστου κρύου και ζεστού νερού για ροφήματα.

 

Όλα αυτά με μόνη επιβάρυνση την αλλαγή των φίλτρων ανά έξι μήνες. Η εγκατάσταση και απόκτηση του ψύκτη γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Το ίδιο ισχύει και για την συντήρηση του μηχανήματος, η οποία πραγματοποιείται ανά έξι μήνες.

 

Τα φίλτρα που χρησιμοποιεί ο ψύκτης Δευκαλίων είναι συμπαγούς άνθρακα και έχουν διάρκεια 6 μήνες. Η προσφορά αυτή δεν ισχύει μόνο για την Αττική, αλλά και για Αίγιο, Ιωάννινα, Ναύπακτο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σπάρτη, Τρίπολη, Χανιά και Κύπρο (Λάρνακα, Λεμεσός, Λευκωσία).

 

Γιατί σας συμφέρει να εγκαταστήσετε επαγγελματικά φίλτρα νερού και ψύκτες νερού;

 

Με την εγκατάσταση του ψύκτη, έχετε προνόμιο την τεχνική υποστήριξη, η οποία μπορεί να γίνεται ανά πάσα στιγμή και δωρεάν από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

 

Το νερό που θα πίνετε στον εργασιακό σας χώρο είναι απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές, από χώματα, από χημικά, από φυτοφάρμακα, χλώριο, μαγγάνιο, αρσενικό.

 

Η ποιότητα του νερού, ύστερα από δοκιμές και εγκρίσεις πανεπιστημίων είναι άριστη ακόμα και συγκριτικά με το εμφιαλωμένο νερό.

 

Το ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι το καλύτερο είναι μύθος και σχετίζεται με μία πλασματική ανάγκη κατανάλωσής του που τείνει πλέον να εξαλειφθεί.

 

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις πλαστικές συσκευασίες του εμφιαλωμένου και για το πόσο ασφαλείς είναι. Με τον ψύκτη και τα επαγγελματικά φίλτρα νερού, δείχνετε σεβασμό προς το περιβάλλον και μειώνετε και τον όγκο του πλαστικού που φτάνει στις ακτές.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας φέρουμε στην επιχείρησή σας, τον ψύκτη με παραχώρηση και χρησιδάνειο. 

Αφήστε σχόλιο

Επικοινωνήστε μαζί μας!
X

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλέστε μας τώρα στο:
210 5053 257 210 5066 489

Μάρκου Μπότσαρη 77, Πετρούπολη - 13231