Μολυσμένο νερό στις μεγαλουπόλεις και πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε

Posted by digitaladmin 29/04/2020 0 Σχόλια Φιλτράρισμα,Νερό & Υγεία,

Εν έτει 2020 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία ακόμα κι αν το νερό δεν είναι πόσιμο, μπορούν να πίνουν καθαρό νερό απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες είτε φιλτραρισμένο, είτε εμφιαλωμένο.

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αποδείξει ότι 1 στους 10 ανθρώπους δεν πίνει καθαρό νερό, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό των σχολείων δεν προσφέρουν καθαρό νερό.

 

Το πόσιμο νερό προέρχεται από υπόγεια και επιφανειακά νερό. Στην Αττική που το νερό πίνεται η χρήση του προέρχεται από επιφανειακά νερά, ενώ στις επαρχίες από υπόγεια. Αυτό εξηγεί γιατί οι επαρχίες και δη τα νησιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νερό για τις ανάγκες του νοικοκυριού και καταφεύγουν στην λύση εμφιαλωμένου.

 

Πείτε όχι στο μολυσμένο νερό! Προφυλαχθείτε με απλές λύσεις που δεν κοστίζουν και σας προσφέρουν υγεία για όλη την οικογένεια, από ένα πραγματικά πολύτιμο αγαθό που είναι το νερό.

 

Φίλτρα νερού

 

 

Με την εγκατάσταση φίλτρων, το νερό που θα πίνετε θα είναι απαλλαγμένο από χώματα, χημικά, τοξικές ουσίες, διάφορες ενώσεις, οσμές, χλώριο, εντομοκτόνα και άλλα σωματίδια που μπορεί να βλάψουν έναν οργανισμό.

 

Μπορείτε να επιλέξετε φίλτρα άνω ή κάτω πάγκου, συμπαγούς άνθρακα και άλλες ποικιλίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Οι τεχνικοί έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν να σας ενημερώσουν για τα πάντα και να σας εγκαταστήσουν τα φίλτρα, δείχνοντάς σας τον τρόπο λειτουργίας τους. Από εκεί και έπειτα πραγματοποιούν στον χώρο σας όσες επισκέψεις χρειαστεί χωρίς να επιβαρύνεστε οικονομικά.

 

Ψύκτες νερού

 

 

Οι ψύκτες νερού είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στο ανθρώπινο δυναμικό και στους συνεργάτες τους φρέσκο και κρυστάλλινο νερό. Η εγκατάσταση του ψύκτη γίνεται δωρεάν. Εσείς αναλαμβάνετε μόνο την αντικατάσταση των φίλτρων ανά εξάμηνο. Έτσι εξασφαλίζετε άφθονο φιλτραρισμένο νερό.

 

Αν προβείτε στην λύση του εμφιαλωμένου χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς τα μπουκάλια μπορεί να έχουν εκτεθεί στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, σύμφωνα με μελέτες, η υπεροχή του φιλτραρισμένου νερού, έχει αποδειχθεί!

Αφήστε σχόλιο

Επικοινωνήστε μαζί μας!
X

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλέστε μας τώρα στο:
210 5053 257 210 5066 489

Μάρκου Μπότσαρη 77, Πετρούπολη - 13231