X

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλέστε μας τώρα στο:
210 5053 257 210 5066 489

Μάρκου Μπότσαρη 77, Πετρούπολη - 13231

Φιλτράρισμα ανταλλακτικών H&L

2018-02-16 17:00:00

Ένα φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα έχει σχεδιαστεί για την αφαίρεση του χλωρίου και όχι μόνο από το πόσιμο νερό μας, που είναι πολύ πιο σημαντικό από ό,τι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει. Πολλοί επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα πιστεύουν ότι η αλματώδης αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου κατά τον τελευταίο αιώνα οφείλεται κυρίως στην κατάποση χλώριου.

 

Εκτός όμως από το χλώριο, αφαιρούν πολύ περισσότερες χημικές μολύνσεις από το πόσιμο νερό σας. Αυτό φυσικά είναι καλό γιατί, εκτός από χλώριο, έχουν εντοπιστεί 2.100 άλλοι παράγοντες που είναι ικανοί να προκαλέσουν καρκίνο και οι οποίοι βρίσκονται στο νερό της βρύσης.

 

Όπως το λέει και το όνομα τους, το κύριο συστατικό τους είναι μια στρώση άνθρακα. Ο άνθρακας, έχοντας θετικό φορτίο, δρα ως ένα πολύ ισχυρό απορροφητικό. Η στρώση λοιπόν του άνθρακα, η οποίο αποτελεί ουσιαστικά το φίλτρο νερού, έχει εκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους, συνήθως αόρατους στο μάτι, και μπορούν να απορροφήσουν χιλιάδες ρύπους του νερού, οι οποίοι προσκολλώνται επάνω στους κόκκους άνθρακα, αφήνοντας το υπόλοιπο νερό να περάσει καθαρό πλέον από το φίλτρο. Ο λόγος για τον οποίο ένα φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα είναι απαραίτητο για το σπίτι είναι ότι οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιούνται από τα δίκτυα ύδρευσης πριν «στείλουν» το νερό στο σπίτι μας, είναι τόσο παλαιές και ξεπερασμένες που δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να καταστήσουν ικανή την εξάλειψη όλων των τοξίνων από το πόσιμο νερό μας πριν αυτό καταναλωθεί από μας.

 

Η πιθανότητα των εν λόγω εγκαταστάσεων επεξεργασίας να εκσυγχρονιστούν ούτως ώστε να είναι σε θέση να καθαρίσουν αποτελεσματικά το νερό μας είναι εξαιρετικά χαμηλή, κυρίως στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. Έτσι τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι μόνο η απάντησή στο πως θα καταφέρουμε να καθαρίσουμε το νερό.

 

Η H&L είναι σε θέση να σας προσφέρει το φίλτρο νερού Carbon One, εφοδιασμένο ίσως με πιο εξελιγμένο τεχνολογικά ανταλλακτικό φίλτρο νερού ενεργού συμπαγή φαρμακευτικού άνθρακα 0.5 MICRON, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα φιλτραρίσματος. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις από τους NSF και NSI για τα υλικά κατασκευής του.

 

Το φίλτρο νερού συναινεί στα κριτήρια που αφορούν την απομάκρυνση της θολότητας, όλων των κυστών συμπεριλαμβανομένων των κρυπτοσποριδίων, Gardia, entomoeba και τοξόπλασμα. Είναι σχεδιασμένο να υπερβαίνει ακόμα και τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την απομάκρυνση του χλωρίου και των άλλων ρύπων. Η εξώθηση μέσω φίλτρου άνθρακα αποδίδει το πιο αποτελεσματικό φιλτράρισμα, με αποτέλεσμα την προσρόφηση και των σωματιδίων αλλά και των διαλυμένων οργανικών και ανόργανων ακαθαρσιών.

 

 

Επίσης, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση χλωρίου, πτητικών οργανικών ουσιών, χλωριωμένων υδρογονανθράκων και άλλων ρυπογόνων ουσιών. Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του είναι η μηδενική απελευθέρωση προστίμων άνθρακα (κομματάκια άνθρακα) κατά την εκκίνηση ή όταν είναι σε λειτουργία. Το φιλτρο είναι εξαιρετικά ομοιόμορφο, ισχυρά πορώδες, διαπερατό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

 

Η ροή του φίλτρου νερού με ακτινική (απ’ έξω προς τα μέσα) κατεύθυνση παρέχει αυξημένη χωρητικότητα για κατακράτηση ακαθαρσιών (βρωμιάς) και χαμηλή πτώση πίεσης, φροντίζοντας να μην δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

  • 0,5Μ.
  • Ονομαστική Ροή 0,75 GPM.
  • Κατασκευάζεται με υλικά συμβατά από το FDA.
  • Δεν απελευθερώνει πρόστιμα άνθρακα (κομματάκια).
  • Προστατεύει αποτελεσματικά κύστες όπως giardiasis, lambila, Ecoli και cruptosporidiom.
  • Υψηλή προστασία VOC (βακτηριδίων και παθογόνων οργανισμών).
  • Προστασία τοξικών χημικών και φυτοφαρμάκων.
  • Προστατεύει απο χλώριο.
  • Προστατεύει απο χλωροφορμίο.
  • Προστατεύει απο σωματίδια NSF 42/53 materials.